Om Prima Plant

45 001 007748 12 Kopi

Prima Plant har specialiseret sig i produktion af frugttræer og frugtbuske samt en række dertilhørende specialprodukter i container.

Frugttræerne produceres som udgangspunkt af certificeret materiale, og er podet på grundstammer, der passer til det ønskede produkt. Sortimentet består af de fleste kendte sorter, og det søges hele tiden at udvide med nye gode og spændende sorter.

Der tages hele tiden hensyn til miljøet, og derfor sprøjtes, der kun efter behov og alt gødskning foregår direkte i rækken eller containeren. Kvalitet er et af nøgleordene i produktionen af vores planter og vi søger hele tiden at optimere den således, at vores produkter altid fremstår ensartede og velformede.

Vi producerer i dag planter på ca. 7,5 ha mark og ca. 5,5 ha containerplads og beskæftiger ca. 10 fuldtidsansatte over året.

Planteskolens formål er at sælge kvalitetsplanter til skandinaviske plantehandlere, så slutforbrugeren får langvarig glæde deraf. Planteskolen har, med nogle få undtagelser, udelukkende produktion af planter med spiselige frugter.

Forhandlerlogin

 
 

Brug for hjælp?

Ring til vores support:

86 94 88 75

Åbningstider
07.00 - 16.00
Kun handel med professionelle plantebrugere